Kılıçdaroğlu,"6 lider birlikte kazanacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki bir programında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Kılıçdaroğlu, altılı masa adayı hakkında ise,"6 lider birlikte kazanacağız" ifadesini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
12 Kasım 2022, Cumartesi - 15:22
Kılıçdaroğlu,"6 lider birlikte kazanacağız"

Bursa'da temaslarda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığı tartışmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"6 lider birlikte kazanacağız"

Kılıçdaroğlu, 6'lı masanın birlikte mücadele ettiğini belirterek ''Beraberiz 6 lider beraberiz birlikte mücadele edeceğiz birlikte kazanacağız. Kaybetmek yok bizim kitabımızda kazanmak var. Yeniden kazanacağız ve Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz'' dedi.

Sözlerine devam eden KIlıçdaroğlu, " Aday Ali olur, Veli olur. Ama siz memleketi nasıl ayağa kaldıracağınızı söylemeniz lazım. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerken yeni bir yol haritasını nasıl yapacağımızı millete anlatmamız lazım. Millet vaat ettiklerimizi bilecek. Sonra biz Cumhurbaşkanı adayı belirleriz. Önemli olan, var olan yapıyı değiştirmektir." ifadesini kullandı.

"KPSS'den sonra sözlü olmayacak"

KPSS’den alınan puanla atamaların yapılacağının altını çizen Kılıçdaroğlu, "Matematikte yedinci olan bir evladımız sözlüden elendi. Neden eleniyor? Milyonlarca kişi giriyor sınava ve bu gencimiz yedinci oluyor ama eleniyor. Çünkü dayısı yok. Çünkü torpili yok. Bunu kaldıracağız. KPSS girdi kaçıncı olduysa sözlü filan yok doğrudan ataması yapılacak. Torpil de ortadan kalkmış olacak. Torpilin olduğu yerde hak ihlali vardır. Biz adalet, devleti yeniden inşası konusunda 6 lider ile anlaştık" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1930065/kilicdaroglu6-lider-birlikte-kazanacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.