Etimesgut Belediyesi iyi niyet protokolünü imzaladı

Etimesgut Belediyesi ile Lapta Belediyesi arasında Girne Acapulco Resort Hotel'de gerçekleştirilen imza töreni ile iki belediye arasında sosyal kültürden, personel tecrübe paylaşım konularını içeren "Kardeş Şehir" iyi niyet protokolü imzalandı.
Ecem Çetin
|
24 Aralık 2021, Cuma - 14:58
Etimesgut Belediyesi iyi niyet protokolünü imzaladı

Etimesgut Belediyesi ile Lapta Belediyesi arasında "Kardeş Şehir" iyi niyet protokolü imzalandı. 

Girne Acapulco Resort Hotel'de yapılan protokol imza törenine Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Girne Kaymakamı Sinan Güneş, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Etimesgut Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İki belediye arasında sosyal, kültürel, teknik işbirliği ve personel tecrübe paylaşım konularını içeren protokolü Başkan Demirel ve Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ imzaladı. 

Demirel, imzalanan protokolle Yavru Vatan'la kardeşlik bağları daha da güçlendirdiklerini söyledi. Aktuğ ise, "Türkiye ve kurumlarının yanımızda olması bize güven vermektedir" değerlendirmesinde bulundu. 

Kıbrıs Türk Belediyeler birliği ve Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar da yaptığı konuşmada "Türkiye ile kardeşliğin önemini gençlerimize anlatabilirsek başarılı olabiliriz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1192504/etimesgut-belediyesi-iyi-niyet-protokolunu-imzaladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.