Ertan Işık yanıtladı! Mansur Yavaş rahatsız mı?

CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ittifaktan rahatsız olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Işık "Mansur Yavaş kendisine oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı. Öyle bir anlayışı yok, rahatsız olması da mümkün değil" dedi.
Ankara Masası
|
17 Şubat 2022, Perşembe - 14:28
Ertan Işık yanıtladı! Mansur Yavaş rahatsız mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, Millet İttifakı'nın adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanlığını kazanan Mansur Yavaş'ın ittifaktan rahatsız olduğu iddialarına yanıt verdi.

Söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirtirken Işık, başkanlığa geçtikten sonra Yavaş'ın 'Rozetsiz başkan' anlayışını benimsediğinin altını çizdi.

Işık "Ben CHP'nin belediye meclis üyesiyim. Bizi burada bir arada tutan Millet İttifakı. Çeşitli bileşenlerden oluşan ittifak. Biz neden bir araya geldik. Ankara'da 2014 yılında oldu bizim burada oluşumuz. Bize göre facia, hukuksuzlukların hakim olduğu... bunu ben söylemiyorum. Eskiden Melih Gökçek'le çalışan belediye meclis üyeleri de televizyona bağlanıp neler olduğunu söylediler. Ankara'da Mansur Yavaş rozetsiz belediye başkanı. Mansur Yavaş kendisine oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı. Mansur Yavaş'ın öyle bir anlayışı yok, rahatsız olması da mümkün değil." dedi.

" Başkan Ankara'da huzur olmasını istiyor"

CHP Gençlik kollarından kişilerin belediye binasını bastığı iddialarına ilişkin ise Işık şunları söyledi;

İlk defa duyuyorum. Ankara Belediyesinin, Ankara'da yaşayan belediye meclisinin ve AK Partide siyaset yapan bazı arkadaşların en büyük problemi bu. Olmayan şeyi varmış gibi gösteriyorlar. Bizim öyle bir rahatsızlığımız yok, başkanında öyle bir rahatsızlığı yok. İşimizi yapıyoruz. Dikkat ederseniz başkan hiçbir siyasi tartışmaya da girmiyor. Kendisinin aleyhinde demeç veren siyasilere cevap da vermiyor. Niye polemik konusu olmasın. Başkan Ankara'da huzur olmasını istiyor. Belediye başkanı belediyecilik, siyaseti siyasetçiler yapsın. Ankara'ya barış ve huzuru getiren başkan Mansur Yavaş'tır. Sebebi Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'la Melih Gökçek hayatı boyunca birbirinin aleyhinde oldular. Onları bile barıştırdı daha ne yapsın.

"Kapısının önünden geçmesi imkansız"

ABB'de terörle iltisaklı kişilerin çalıştırıldığı iddialarına ise Işık "Mansur Yavaş’ın başkanlığında vatanımıza milletimize düşman olan bir kişinin belediyenin kapısının önünden geçmesi imkansız." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1310401/ertan-isik-yanitladi-mansur-yavas-rahatsiz-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.