Tunç’tan Kılıçdaroğlu’na “yalan söylüyorsun” yanıtı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Veysel Şahin" hakkındaki yeni iddiaları ile ilgili, "Tahliye kararına cumhuriyet savcılığının itiraz başvurusunun yapılmadığını iddia etmişsiniz. Bu söylediklerinizin gerçeklerle bir ilgisi yoktur" yanıtını verdi.
Mevlüt Peker
|
22 Eylül 2023, Cuma - 00:15
Tunç’tan Kılıçdaroğlu’na “yalan söylüyorsun” yanıtı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, çeşitli suçlar sebebiyle 13 yıl 10 ay hapis cezası verilen Veysel Şahin ile ilgili yeni iddialarına dair, "Tahliye kararına cumhuriyet savcılığının itiraz başvurusunun yapılmadığını iddia etmişsiniz. Bu söylediklerinizin gerçeklerle bir ilgisi yoktur." karşılığını verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’teki kurum yöneticisi onaylı @yilmaztunc hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Veysel Şahin” ile ilgili yeni iddialarına cevap verdi.

“Elimde belge var” diyen ancak herhangi bir belge göstermeyen Kemal Kılıçdaroğlu’na “savcılık yazısı” belgesini gösteren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şu açıklamada bulundu:

"Sayın Kılıçdaroğlu, çok açık ki birileri sizi mütemadiyen yanıltıyor. Çarpıttığımızı ve yalan bilgiler üzerinden yanıt verdiğimizi belirtmişsiniz. Söz konusu tahliye kararına cumhuriyet savcılığının itiraz başvurusunun yapılmadığını iddia etmişsiniz. Bu söylediklerinizin belgeden de anlaşıldığı üzere gerçeklerle bir ilgisi yoktur. Kimin neyi idrak edemediğini ve yalan bilgiler üzerinden çarpıtanın kim olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100921/tunctan-kilicdarogluna-yalan-soyluyorsun-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.